Via avospeeltoestellen.eu vind je speeltoestellen schoolplein

Speeltoestellen schoolpleinIk weet niet of dat bij jullie ook het geval was, maar in mijn kindertijd speelde wij altijd buiten. Dit was of op de speeltoestellen schoolplein of bij de sportvereniging. Tussen de middag had je dan ook altijd één uur pauze en konden de kinderen altijd ‘s middags naar huis. Zelf stond ik dan ook altijd te popelen om eerder naar school te gaan. Dit was niet zo zeer voor de lessen, maar zoals elk kind dat wil om te spelen. Wij hadden altijd zo’n grote kasteel waar je wel met zo’n vijftien man in kon klimmen. Natuurlijk kregen we van alle leraren en ouders te horen dat we voorzichtig moesten zijn. Vaak deden we dit dan ook, maar natuurlijk liep het soms wel eens uit de hand omdat we zo enthousiast waren. De speeltoestellen werden toen er tijd geplaatst door AVO Speeltoestellen. Ditzelfde bedrijf heeft ook alles bij mij op de sportvereniging geplaatst. Omdat het hier afgelopen maand allemaal vernieuwd is schoot mij deze naam weer te binnen. Ik moet dan ook wel zeggen dat de ijzeren goaltjes hun beste tijd wel gehad hadden. Ik zal overigens een foto toevoegen van de nieuwe goals, zo kun je zelf zien wat voor goede producten deze firma levert.

AVO Speeltoestellen

Veiligheid is altijd belangrijk

goaltjeAlle speeltoestellen schoolplein, camping of sportcomplex wat geleverd wordt door AVO is voorzien van het meest actuele Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen. Hierdoor kun jij ervan verzekerd zijn dat de speeltoestellen veilig zijn. Dit is natuurlijk wel belangrijk, je kunt immers niet altijd bij de kinderen zijn.

Bovendien is dit ook goed voor hun ontwikkeling. Wanneer zij buiten spelen werken zij ook gelijk aan hun sociale vaardigheden. Door met andere te spelen en er rekening mee te houden is het goed voor hun ontwikkeling.