Luxe cocktailglazen met een leuke slogan, waar haal je die vandaan?

CocktailglasVoor de strandbar van mijn broer wilden ik 100 cocktail glazen bedrukken met zijn logo en slogan “We love summer”. Een leuk idee, maar waar haal je ze vandaag? Ik heb ongeveer het hele internet er voor afgezocht en wil jullie daarom graag helpen wat gemakkelijker de juist leverancier te vinden. Uiteindelijk heb ik 2 aanbieder gevonden die deze glazen aanbieden.

Allgifts
De eerste aanbieder waar ik de bedrukte glazen kon bestellen is Allgifts.nl. Ik heb hier eerst een offerte op gevraagd en werd prima geholpen. Ook de prijs zag er zeer aantrekkelijk uit. Ik twijfelde alleen een beetje over de kwaliteit van de glazen. Ik wilde mijn broer natuurlijk niet met rotzooi opschepen. Ik belde met de klantenservice om een sample te ontvangen van de bedrukte cocktailglazen, dit was helaas niet mogelijk. Ik ging opzoek naar een andere aanbieder.

Maxilia.nl
Ik typte de artikelnaam in Google in en kwam uit bij nog een aanbieder die exact het zelfde glas verkocht. Maxilia.nl communiceerde juist dat je altijd een sample vooraf kon aanvragen. Ik belde met de verkoopafdeling om te vragen of dit ook echt mogelijk was. Na 2 dagen had ik een onbedrukt sample in huis. Helaas geen bedrukking op het glas dus, maar wel goed genoeg om de kwaliteit te beoordelen. Ik heb uiteindelijk mijn cocktailglazen bedrukt bij Maxilia.nl.