Viltjes.nl; Eigen Foto op bierviltjes

Viltjes.nl; Eigen Foto op bierviltjes drukken was nog nooit zo gemakkelijk. Voor bijvoorbeeld een jubileumfeest of als cadeau zijn bierviltjes met foto erg geschikt. Met de gratis ontwerpservice van Viltjes.nl worden de bierviltjes tot een prachtig eindresultaat gemaakt. Wanneer er geen inspiratie aanwezig is kan deze opgedaan worden in de webshop, hier zijn namelijk veel voorbedrukte bierviltjes te vinden.

logo

Een uniek en leuk viltje is er een met een eigen foto erop. Bierviltjes met foto een ontwerpen en laten drukken bij Viltjes.nl is een eenvoudige klus. In een paar korte stappen zijn de bierviltjes met eigen foto namelijk al ontworpen. Het ontwerpen van de bierviltjes met eigen foto begint met het kiezen van de vorm van de bierviltjes met foto. Een keuze kan gemaakt worden uit rond of vierkant. Vervolgens kan er gekozen worden voor de optie enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Vervolgens dient het gewenste aantal bierviltjes aangegeven te worden, Viltjes.nl hanteert een minimale afname van 50 stuks. De laatste stap in het ontwerpproces is het uploaden van een foto. Daarnaast kan er ook nog een tekst gezet worden op het bierviltje. De laagste prijs garantie en de gratis bezorgservice is wat Viltjes.nl dé plek maakt waar bierviltjes met foto het beste besteld kunnen worden. Succes is bij Viltjes.nl gegarandeerd!

De bierviltjes met foto kunnen ook in een speciale vorm gedrukt worden. Ook grote aantallen bierviltjes met foto bestellen is mogelijk bij Viltjes.nl. Op de website is een offerte te vinden die eenvoudig in te dienen is. Vervolgens helpen de werknemers van Viltjes.nl de klant graag verder om tot het gewenste resultaat te komen. Telefonisch kan er natuurlijk ook contact opgenomen worden over al het gewenste maatwerk.