Een Fantastische Energievergelijker

Wat heb ik toch geluk en kwam ik het kopje: Energievergelijker tegen op het internet. Normaal zou een kopje als dat mij nooit echt aanspreken, maar ik zat eens te surfen op het internet. Dus kwam het toevallig tegen. Ik nam een kijkje op de website en ging eens kijken hoeveel verschil het eigenlijk uitmaakte tussen verschillende energie aanbieders. Zelf had ik Eneco als aanbieder. Vroeg me eens af wat ik zou betalen en hoeveel ik zou verbruiken bij een andere aanbieder.

zonnepark

Energie aanbieders vergelijken

Ik ben gaan surfen op energievergelijk.nl. Persoonlijk ik zag dat je heel erg makkelijk kunt vergelijken met alle energie aanbieders. Je hoefde alleen maar je postcode en huisnummer in te vullen en hoeveel je jaarlijks aan elektriciteit en gas verbruikt.

NUON fabriek

Het viel me eigenlijk nooit op dat aanbieders verschillende services aanbieden op gebied van energie. Ik ben grondig gaan zoeken naar welke aanbieder mij het beste kan helpen en welke het beste mij zou passen. Het ging heel gemakkelijk sinds de website mij makkelijk kon aantonen wat de verschillen waren qua prijs en kwaliteit van de aanbieders.

Contact

Na een lange zoektocht heb ik besloten om voor Oxxio te kiezen omdat zij de goedkoopste zijn. Vele mensen zijn ook tevreden zijn over hun service. Toen heb ik ze geprobeerd te bellen maar de klantenservice was erg druk. Dus heb ik op hun website een formulier gevuld dat zij mij kunnen terugbellen. De volgende dag werd ik al gebeld en was er een mooie deal gesloten!.