Sieraden koop je bij: MyBuddha.nl!

MyBuddha.nlHet is weer tijd voor een nieuwe tip, vandaag ga ik het hebben over: MyBuddha.nl. De reden? Het is weg belangrijk om je personeel tevreden te houden. Zij zorgen er immers voor dat het bedrijf draait. Dit is dan ook de reden dat ik nooit een belangrijk moment van een werknemer vergeet. Ik schrijf verjaardagen op, net als belangrijke momenten voor mijn werknemers.

Pas geleden vierde een van mijn werknemers haar tien jarig jubileum bij ons op kantoor. Dit is natuurlijk een erg belangrijk moment. Zij zet zich al tien jaar in voor het bedrijf en ik ben erg tevreden over haar. Ik vond dat ze een top cadeau verdiende voor haar bewezen diensten. Ik ben daarom opzoek gegaan naar het beste cadeau, het moest iets zijn dat ze echt leuk vindt. Na goed zoeken kwam ik gelukkig uit op de website van Mybuddha.nl, hier vind je allerlei mooie sieraden. Uiteindelijk besloot ik om hier een ketting voor haar te kopen, dit zou ze sowieso op prijs stellen.

MyBuddhaEen teken van waardering!Buddha

Het sieraad kwam gelukkig al erg snel binnen, daar houd ik wel van. Ik heb het inmiddels al aan haar gegeven en ik akn jullie nu vertellen dat ze er super blij mee is. Ze vertelde me dat ze al erg lang zo’n ketting wilde hebben. Het is natuurlijk erg fijn om zo’n goede aankoop te doen. We hebben er met een personeel een leuke dag van gemaakt. We zijn nog lekker wezen uiteten en dat heeft ze echt verdiend.