Ga ook leasen bij Finalease!

Een auto leasen? Of wellicht een bedrijfswagen leasen? Bekijk dan eens de website van Finalease! Hier is het namelijk mogelijk om te gaan leasen voor een zeer aantrekkelijke maandelijkse prijs. Het feit dat het hier mogelijk is om al binnen een week een wagen te gaan leasen is toch ideaal?

logo2

Ikzelf was namelijk voor een tijd terug druk aan het zoeken naar een bedrijfswagen. Een nieuwe wagen aanschaffen zat ik er niet op te wachten waardoor ik hoopte om te gaan leasen. Echter ging ik er vanuit dat je enorm veel moet invullen voordat je er uberhaupt voor in aanmerking komt. Hier zat ik niet op te wachten aangezien ik het al druk genoeg heb. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat je op de website van Finalease alles binnen een paar muisklikken kan laten controleren. Doordat je de financiële gegevens invult bekijken hun of dat het mogelijk is om te gaan leasen. Wanneer dit geen probleem is kan het erg snel verlopen.

10816505-1-3-1

Binnen één week!

Aangezien ik bij hun op de website mijn gegevens heb ingevuld merkte ik dat het ook direct opgepakt werd. Met nog geen uur later had ik al een bevestiging ontvangen dat het in goede orde was aangekomen. De volgende dag had ik al bericht gekregen dat ik goedgekeurd ben om te gaan leasen bij hun! Zo heb ik een afspraak gemaakt bij hun om de voertuigen te bekijken en hier dan ook een keuze gemaakt! Nooit verwacht dat het zo snel en gemakkelijk is om een auto te leasen.