Big shopper bedrukken voor een leuke prijs!

shopperEen big shopper, wat is dit? Een Big shopper is een soort van grote boodschappen tas die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een big shopper bedrukken is erg gaaf. Jullie weten inmiddels al wel dat ik een onderneming heb en daarom ga ik het hier vandaag over hebben. Met mijn bedrijf halen we erg veel goederen op en hier gebruiken we vaak tassen voor. De tassen die we nu gebruiken zijn erg standaard. Er staat bijvoorbeeld geen logo op en ik vond dat daar verandering in moest komen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een creatieve oplossing en ik kwam toen uit op de website van Maxilia.

Op deze website kun je allerlei producten laten bedrukken en dit heb ik al een aantal keer gedaan. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed en daarom keek ik of ze zulke tassen ook aanbieden. Dit was gelukkig het geval en daarom keek ik naar de mogelijkheden. Het bedrijf denkt gelukkig altijd met je mee door middel van een live chat en hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Ik kwam samen met een medewerker tot een zeer leuk idee.

big shopperOnline service!shopper big

De tassen hebben de kleuren van mijn bedrijf en het logo staat er erg duidelijk op. Dit is toch erg handig voor promotie. De website van het bedrijf is uitstekend ingericht en is het super gebruikersvriendelijk. Dit is echt belangrijk, aangezien er veel mensen gebruik van maken. Dankzij de hulp die ik gekregen heb, heb ik nu een tas die zorgt voor veel promotie. Een big shopper bedrukken is een aanrader.