Webdesign Tilburg

Ik zelf woon in de regio Tilburg en ben opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is het maken van websites en het vindbaar maken van websites. Zo ben ik uiteindelijk  terecht gekomen bij PDK Marketing. Op de site had ik gezien dat ze deden aan webdesign Tilburg en dit was precies waar ik voor voor zocht.

Terwijl het verkoop gesprek heb ik goed met de verkoper doorgelopen wat voor  soort site ik voor ogen had en waarvoor ik hem allemaal wou gebruiken. De verkoper gaf aan dat ze zelf een webdesigner hebben die de website bouwt in de stijl die ik voor ogen heb. Het enige dat ik hoef te doen is het aanlever van foto’s en teksten de rest van de opbouw doen hun.

In een vervolg afspraak heb ik doorgenomen op welke richting ik vondbaar wou worden. Bijv. mijn bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van gaming computers dus hebben we een aantal interessante termen gekozen om vindbaar op te worden zoals: gaming pc, pc voor gamen en goede computer. Op deze termen worden dan trefwoorden gebaseerd met daarbij de zoekvolumes. Hieruit kan ik dan kiezen welke trefwoorden mij het meeste aanspreken.

Op het moment word de site gebouwd en de teksten worden geschreven.  Als er eenmaal iets is dat lijkt op een eindproduct dan krijg ik een test URL toegestuurd en hierop zou ik dan een idee moeten krijgen van hoe de site er uit komt te zien. Dit is erg prettig aangezien ik zelf dan ook inspraak heb in hoe de site er uit ziet.

Ik ben super tevreden en kan niet wachten tot dat de site live staat.